Simone Tempestini a câștigat şi la Cluj

Transilvania Rally, etapa din Campionatul Naţional care se desfăşoară în jurul Clujului, a fost o afacere a „gazdelor” de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini şi Bogdan Marişca terminând pe primele două locuri.

Forma de vis pe care Simone Tempestini, în vârstă de numai 20 de ani, o traversează în acest sezon din Campionatul Naţional de Raliuri a fost confirmată şi în etapa de la Cluj. Pilotul de la Napoca Rally Academy nu putea să greşească tocmai pe teren propriu, astfel că fiul organizatorului Marco Tempestini a obţinut a patra victorie din acest an. Pe un traseu format din 93% asfalt şi 7% macadam, Tempestini junior a câştigat patru din cele 11 probe speciale, suficient pentru a termina pe primul loc raliul desfăşurat în jurul Clujului. Cu timpul de o oră şi 4 minute, acesta l-a devansat cu 14 secunde pe colegul său de echipă, Bogdan Marişca, pe locul trei clasându-se Raul Badiu, la peste trei minute, în timp ce Marco Tempestini a terminat pe poziţia a patra raliul de casă.

În clasamentul general Simone Tempestini şi-a mărit avansul faţă de Edwin Keleti, sosit abia al cincilea la Cluj, următoarea etapă a sezonului fiind programată în 21 şi 22 august, la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *