Dan Petrescu nu a fost inca platit de CFR Cluj

Desi a cucerit cel de-al doilea titlu consecutiv cu CFR Cluj, Dan Petrescu ar putea pleca din nou. Acelasi lucru s-a intamplat in sezonul trecut, cand i-a parasit pe “feroviari” pentru o experienta in China.

Istoria s-ar putea repeta in tabara CFR-ului, la doar un an distanta. Revenit ca un salvator pe banca clujenilor, Petrescu a reusit sa indeplineaca obiectivul impus de conducere. Sub conducerea lui, echipa a castigat un nou titlu.

Totusi, conform Prosport, antrenorul nu ar fi fost platit de la revenirea sa in Gruia. Zilele trecute, tehicianul a transmis conducerii nemultumirile sale si a amenintat ca va pleca din nou, daca nu ii vor fi platite salariile restante.

Pana in acest moment, tratamentul la care este supus tehnicianul nu a fost cunoscut publicului. Antrenorul a fost prezent inclusiv la celebrul chef de la Restaurantul Da Vinci, de sarbatorire a castigarii campionatului. Reamintim ca respectiva ocazie a fost momentul in care publicul a luat la cunostinta de anturajul dubios din jurul echipei.

Nerespectarea obligatiei de plata vine in contextul in care de curand Adrian Cristea a dezvaluit ca anterior patronul CFR Cluj, Nelutu Varga, i-a carat niste pumni in ficat antrenorului, aparent in gluma, insa cu forta.

Pentru a reveni la CFR Cluj, Dan Petrescu a renuntat la 50.000 de euro pe luna. Salariul sau la Guizhou Hengfeng era de 80.000 de euro, in timp ce echipa din Cluj i-a oferit doar 30.000 de euro pe luna. Se pare ca banii i-au fost promisi doar pe hartie, ca in concret nu i s-a platit nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *