Spectacol folcloric aniversar la Campia Turzii

Cu ocazia aniversarii a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric “Mugurelul”, Primaria si Consiliul Local Campia Turzii, in parteneriat cu Asociatia Culturala „La Curtile Dorului”, organizeaza in data de 22 septembrie 2017 un spectacol folcloric autentic sustinut de prieteni dragi, „7 Vieti dac-as avea, as canta si as juca”.

Ansamblul „Mugurelul” infiintat la initiativa instructorului Nelu Mihasan a promovat de-a lungul timpului cantecul, portul si jocul popular, traditiile si obiceiurile noastre culturale, atat in tara, cat si in strainatate, lasand peste tot in lume amprenta unicitatii.

La 35 de ani de activitate artistica, prietenii de-o viata din lumea muzicii populare romanesti, se intalnesc la Campia Turzii, intr-un spectacol de exceptie intitulat „7 Vieti dac-as avea, as canta si as juca”.

Cei care doresc sa fie alaturi de acesti oameni extraordinari, sunt invitati vineri, 22 septembrie 2017, ora 17:00, in sala de spectacole „Mircea Mihasan” a Palatului Cultural „Ionel Floasiu” din Campia Turzii.

Iata afisul si programul evenimentului:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *