A inceput editia cu numarul 4 a concursului “Clujul cu flori”

Concursul “Clujul cu flori”, lansat de Asociatia pentru Infrumusetarea Clujului, a dat azi startul editiei cu numarul patru. Acesta se va desfasura in perioada 17 august – 30 septembrie.

Concursul “Clujul cu flori” incurajeaza cetatenii sa lase imaginatia sa preia conducerea si sa-si decoreze ferestrele, balcoanele si chiar gradinile cu flori si sa contribuie, astfel, la infrumusetarea orasului intr-un spatiu cat mai verde, mai viu si mai placut vederii.

Pentru a participa la concurs, este neaparat sa decorati cu flori ferestrele, balcoanele, gradinile sau chiar si spatiile verzi din fata blocului, iar mai apoi sa fotografiati rezultatul. Fotografiile trebuie urcate fie pe site-ul concursului, fie direct intr-un mesaj privat pe paginile de Facebook ale proiectului. Mesajele doritorilor trebuie sa contina un titlu al proiectului, numele participantului, adresa locului fotografiat si numarul de telefon.

Inscrierile proiectelor se pot face in perioada 17 august – 30 septembrie.

Vor fi premiate urmatoarele categorii: cea mai frumoasa fatada de cladire; cea mai frumoasa fereastra; cel mai frumos spatiu verde; cea mai frumoasa gradina urbana de plante aromatice si legume sau fructe; cel mai frumos proiect floral din judetul Cluj.

Desemnarea castigatorilor va avea loc in luna octombrie si va exista si un premiu special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *