Targ Produs de Cluj de Pasti, in parcarea Supeco

Consiliul Judetean Cluj organizeaza Targul Produs de Cluj dedicat Sarbatorilor de Paste. Evenimentul se deruleaza in parteneriat cu Supeco Romania.

Se va desfasura intre 20 si 22 aprilie, in parcarea supermarketului clujean de pe Calea Floresti, nr. 56. Evenimentul va reuni mici intreprinzatori locali si va functiona dupa programul 8:00 – 21:00.

La Targul Produs de Cluj din parcarea Supeco vizitatorii vor putea achizitiona la pret de producator produse lactate, de la cas proaspat stors la telemea maturata, preparate de carmangerie, fructe si legume de sezon, o gama variata de uleiuri presate la rece, miere de albine, vinuri, sucuri si siropuri naturale, turta dulce si ciocolata de casa. Pentru iubitorii de frumos, artizanii clujeni vor fi prezenti cu costume populare traditionale si accesoriile necesare. Veti gasi brauri maiestru cusute, podoabe lucrate de mana, cojoace si articole de marochinarie. Va stau la dispozitie si obiecte lucrate din lemn si jucarii pentru cei mici, lavanda si articole din lavanda.

Targul de Pasti de la Supeco este derulat prin intermediul Asociatiei Produs de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *