La Floresti s-a deschis cel mai mare magazin din reteaua SomProduct

SomProduct investeste un milion de euro pentru a deschide la Cluj, in Floresti cel mai mare magazin de mobilier si decoratiuni din tara. Acesta va avea peste 2.500 mp si va branduri cu traditie, recunoscute la nivel international. Investitia este de aproximativ un milion de euro si face parte din planul de extindere.

Compania a inceput in 2018 cu un depozit de aproximativ 2.200 de metri patrati la Baia Mare. Un an mai tarziu s-a relocat la Cluj intr-un spatiu de 5.500 de metri patrati. In prezent activeaza in peste 10.000 de metri patrati. SomProduct isi propune sa devina cel mai mare brand Home&Deco din Romania in urmatorii 3-5 ani, cu peste 500.000 clienti anual.

SomProduct ofera o gama larga de mobilier si decoratiuni.

Ce spune SomProduct

Pentru ca se dezvolta ca un Brand Setter pe toate categoriile de Mobilier si Decoratiuni, compania investeste constant in dezvoltarea gamei de produse, colaboreaza cu furnizori de top din Europa, arhitecti si designeri, precum si cu o echipa creativa, cu viziune, care creeaza produse private label si se ghideaza dupa cele mai noi trenduri.

Avand o experienta de peste 13 ani in livrarea de mobilier voluminos, SomProduct a pus bazele unei companii de curierat proprii, in cadrul grupului SomProduct, specializata pe transportul cu doua persoane, direct la client in casa. SMP Courier a venit ca un raspuns la nevoile din piata, rezolvand atat o necesitate interna, cat si o problema la nivel national pe care majoritatea retailerilor din piata de profil o intampina: livrarea articolelor de mobilier voluminoase (canapele, coltare, paturi, mese, scaune, seturi de mobilier) care necesita o manipulare cu cel putin doua persoane. Comenzi si produse excentrice somproduct.ro are peste 90.000 de articole Home&Deco inserate in magazinul online si isi propune, pe termen mediu si lung, sa reuseasca o livrare rapida, in 24 de ore, a 95% din produsele aflate in stoc”, transmite compania.

Detaliile afacerii

Mobilierul greu se vinde cel mai bine, pana in prezent. Cea mai mare comanda inregistrata in magazinul online fiind de 60.000 lei. Compania se adreseaza unui public larg, astfel din magazin puteti cumpara un pat cu 700 de lei, dar si unul cu cateva zeci de mii de euro. Unul dintre produsele vedeta este salteaua Couture Louange (Baby Camel) din gama Luxury care, impreuna cu patul, are un pret de vanzare de 40.000 euro.

In anul 2008, Sergiu si Cristina Cadar au pus bazele unui magazin online, cand a inceput cu doar cinci produse: trei saltele, o somiera si o canapea. Portofoliul de produse cuprinde astazi 90.000 de produse: piese si seturi de mobilier pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucatarie, bar, baie, si hol, paturi, fotolii, canapele si coltare, covoare, textile, decoratiuni interioare si elemente de design, corpuri de iluminat, electrocasnice si obiecte pentru terasa si gradina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *