Tom Jones a facut show in fata a mii de clujeni

Tom Jones a concertat, in premiera la Cluj-Napoca, in 26 iunie 2019, la BT Arena. Artistul isi va continua turneul spre Paris, ajungand inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elvetia si FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania. 

Timp de doua ore, Sir Tom Jones a delectat cei peste 5.000 de fani veniti la concertul de la Cluj-Napoca cu hit-urile “SexBomb”, “Delilah”, “It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Kiss” sau “Mama Told Me Not To Come”.

Inconjurat de o trupa de muzicieni de exceptie, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendara, carisma si prezenta scenica. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues si rock’n’roll din arena.

Concertul a fost punctat de momente in care Tom Jones a vorbit cu sinceritate si nostalgie publicului despre povestile care l-au inspirat in compunerea cantecelor. Intr-un moment emotionant, cantaretul a primit din partea publicului drapelul romanesc. Artistul l-a tinut pe scena pret de cateva minute bune, in aplauzele celor din arena.

Sir Tom Jones (79 ani) este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale si preferintele unui public divers. De-alungul unei cariere de peste cinci decenii, Jones a castigat numeroase distintii musicale. In 2006 a fost ridicat la rangul de cavaler de catre regina Marii Britanii. A fost invitat sa concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *