Transformare spectaculoasa in derulare a garii din Campia Turzii

Cu pasi hotarati, lucrarile de reabilitare la statia CFR din Campia Turzii sunt in plina desfasurare. Scopul? Transformarea sa in una dintre cele mai moderne si eficiente gari feroviare din sistemul de transport din Romania.

Decizia de a aborda acest proiect a fost dictata de conditiile dezastruoase in care se afla statia. Peretii erau afectati, toaletele prezentau o stare de insalubritate, iar conceptul de sala de asteptare era o gluma. Era clar ca statia CFR din Campia Turzii avea nevoie urgenta de o interventie majora.

Proiectul de reabilitare va oferi calatorilor un mediu mult imbunatatit. Dupa finalizare, acestia vor avea la dispozitie o sala de asteptare moderna. Aceasta va fi dotata cu facilitati de ultima generatie, precum si spatii sanitare impecabile. Practic, va aduce statia la standarde europene de excelenta in domeniul transportului feroviar.

Valoarea investitiei pentru aceasta remarcabila renovare se ridica la suma de 3.246.705 lei, fara TVA. Termenul de finalizare a lucrarilor este stabilit pentru sfarsitul anului curent. Aceasta transformare semnificativa aduce cu sine promisiunea unei infrastructuri feroviare modernizate . Ea ofera comunitatii locale o perspectiva mai stralucitoare in privinta transportului feroviar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *