Codiax 2023: Uneste Vizionari pentru a Explora Viitorul Inovatiei in Deep Tech

Inovatia nu apare pur si simplu. Ea este propulsata de tehnologie, care modeleaza lumea din jurul nostru. Imbarca-te intr-o calatorie in lumea progreselor de ultima generatie la Codiax 2023, unde mintile cele mai stralucite din tehnologie se vor uni pentru a explora, discuta si contura viitorul inovatiei. Acest eveniment va avea loc in Cluj-Napoca, aducand impreuna pionieri globali, lideri din industrie si entuziasti aspiranti din domeniul tehnologiei.

De la inovatiile care alimenteaza casa ta inteligenta pana la inteligenta din spatele sistemelor de gestionare a traficului si lumea complexa a nanosatelitilor, tehnologia este forta din spatele inovatiei zilelor noastre. Codiax 2023 ofera o platforma pentru a te conecta cu o varietate diversificata de lideri din industrie. Acestia includ ingineri software, oameni de stiinta, directori tehnici si fondatori vizionari.

Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este pretios. Asigura-ti locul la Codiax acum pentru a deveni parte din revolutia de maine.

Programul Codiax 2023

6 Decembrie – Workshop-uri Tehnice. O zi plina de ateliere intensive create special pentru dezvoltatori, ingineri, cercetatori si lideri tehnici cu o dorinta de a stapani tehnologia. Aceste sesiuni practice vor explora detaliile diverselor domenii ale ariei deep tech, echipand participantii cu abilitatile si insight-urile necesare pentru a excela intr-un peisaj tehnologic in continua schimbare.

7 Decembrie – Conferinta. Pregateste-te pentru o zi captivanta de conferinta, in care inovatori si vizionari din diverse industrii vor urca pe scena pentru a sustine discursuri care inspira. Aceste discursuri vor dezvalui rolul profund al tehnologiilor avansate, prezentand metode de aplicare ale acestora in lumea reala. Codiax 2023 este evenimetul in care tehnologia si creativitatea converg, initiind conversatii care incurajeaza inovatia si sustin progresul.

Iata cateva dintre subiectele care vor fi explorate la Codiax 2023: Artificial Intelligence; Machine Learning; Big data; Computer vision; Augmented Reality; Nanosatellites; Internet of Things; Smart home; Blockchain; Cryptocurrencies.

Hai cu noi la Codiax 2023 sa dam forma viitorului impreuna. Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este esential. Grabeste-te si asigura-ti locul pentru a te conecta, invata si colabora cu mintile cele mai stralucite in domeniu.

Pentru inregistrare si mai multe informatii, mergi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *