Cosmopolis Plaza, cel mai mare retail park din Nordul Capitalei, se deschide duminica

Aproximativ 20.000 de mp este suprafata celui mai mare retail park din zona de Nord a Bucurestiului. Acesta aduce noi 40 de magazine, branduri internationale si spatii generoase de expunere.

Prin investitia de 20 de milioane de euro facuta de Opus Land Development, Cosmopolis Plaza s-a marit de cinci ori fata de suprafata initiala. Totodata, si-a propus sa devina un punct de atractie pentru cumparaturi, relaxare si distractie. Complexul deserveste locuitorii intregii zone de Nord a Capitalei, comuna Tunari, precum si localitatile invecinate.

Noul retail park va avea 3 cai de acces pentru clientii care vin din afara complexului Cosmopolis. Un acces direct din Centura Bucuresti, o intrare dinspre Tunari, iar in curand va fi realizata o legatura directa din Autostrada A3.

Cosmopolis Plaza va avea inaugurarea oficiala duminica, 22 octombrie. Marea deschidere aduce numeroase activitati pentru copii, animatori, facepainting, baloane, DJ, muzica buna, un show de stand-up comedy realizat de Ioana State si un concert live si sesiune de Meet&Greet cu artistul Dorian Popa.

Personajele din Patrula Catelusilor ii vor incanta pe cei mici. Adultii pot gusta din deliciile culinare care vor putea fi gasite la food-truck-urile prezente la eveniment.

Inauguarea Cosmopolis Plaza vine si cu o tombola cu premii atractive pentru cei care participa la concert. Proiectele #SpitalePubliceDinBaniPrivati si Velо Academy vor oferi oportunitati de implicare in actiuni de responsabilitate sociala sau pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *