Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe drumul judetean 161D

Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de intretinere derulate in scopul imbunatatirii conditiilor de circulatie pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguras – Valea Ungurasului.

Ma bucur sa pot anunta clujenii ca la lista drumurilor judetene pe care am intervenit anul acesta si pe care asiguram, acum, conditii optime de circulatie, s-a mai adaugat inca un sector. Am cerut drumarilor sa isi intensifice la maxim eforturile si sa profite de vremea inca buna, astfel incat sa reusim finalizarea cat mai multor sectoare“, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Lucrarile recent incheiate au vizat doua sectoare de pe drumul judetean 161D, respectiv cel situat intre kilometrul 10+400 si kilometrul 14+000 si cel dintre pozitiile kilometrice 18+000 si 30+950 si au constat in asternerea de covor asfaltic pe anumite sectoare, plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, burdusiri, completarea de acostamente, cosiri de vegetatie si taieri de lastaris.

Reamintim in acest context faptul ca, la sfarsitul lunii iulie a fost finalizata asfaltarea unui sector de drum in lungime de 4 kilometri. Acesta este situat pe raza localitatii Nires, mai exact intre pozitiile kilometrice 14+000 si 18+000. Lucrarile de imbunatatire a infrastructurii rutiere au vizat, practic, un sector de drum in lungime de peste 20,5 kilometri, cuprins intre kilometrul 10+400 si kilometrul 30+950.

Pentru a se asigura conformitatea cu normativele in vigoare, calitatea lucrarilor este permanent verificata. Inspectiile se realizeaza de reprezentanti ai Consiliului Judetean. Acestia sunt ajutati de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.

One thought on “Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe drumul judetean 161D

  • 2 octombrie 2018 la 18:13
    Permalink

    Lasa sa te laude alti nu te mai lauda singur nu de alta dar nu sunt inca alegeri, cred ca le-ai finalizat prea repede!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *