Brad Pitt deschide un complex hotelier de lux in Croatia

Actor, producator, activist, si acum hotelier. Brad Pitt este cel mai nou intrat pe lista celebritatilor care cocheteaza cu industria hoteliera, urmand sa construiasca un complex de lux in Croatia.

Uriasul proiect al lui Pitt, care include un hotel, vile, restaurante, magazine si terenuri de golf, se ridica undeva la suma de 1,5 miliarde de dolari. Compania elvetina TFI Holding va investi 70 de milioane de dolari.

Complexul, unul modern si prietenos cu mediul, va fi construit in micul orasel de coasta Zablace, noteaza People. Zvonurile legate de acest proiect au inceput cand starul a vizitat Zablace saptamana trecuta. Proiectul este deocamdata denumit „Barabriga”, potrivit celor de la Digital Journal.

Nikola Bašić este arhitectul care l-a insotit pe actor pentru a cerceta zona unde se va construi complexul. El a declarat pentru un ziar local ca Brad Pitt a spus despre Croatia ca este „cea mai frumoasa tara pe are care a vizitat-o vreodata”.

Pitt este pasionat de arhitectura. Prin fundatia sa, Make It Right, a construit mai mult de 100 de case in New Orleans-ul devastat de uraganul Katrina.

Restaurantele si hotelurile au devenit demult afacerile preferate ale actorilor de la Hollywood si nu numai. Robert De Niro a deschis recent The Greenwich Hotel in New York. Tot el are in plan inaugurarea unui alt hotel in Covent Garden, Londra. In acelasi timp deruleaza si reamenajarea K-Club din Barbuda, Caraibe. Leonardo DiCaprio a dezvaluit ca vrea sa construisca un complex hotelier eco in Belize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *