Ofertele pentru Grecia si Turcia, ieftinite cu pana la 20%

Sezonul estival se apropie de final, iar cei care nu au avut inca parte de un concediu cauta ofertele last-minute. Variante sunt pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele, fiindca preturile scad pe masura ce se apropie sfarsitul verii. Pentru destinatii precum Grecia sau Antalya, Turcia, preturile ajung sa fie si cu 20% mai mici.

Si la final de sezon estival cele mai atractive sunt vacantele in strainatate. Cei care viseaza la plajele grecesti sau turcesti urmaresc ofertele de ultim moment si pleaca in concedii de vis pe bani putini.

„In Grecia, de exemplu, tarifele pe sfarsit de septembrie incep de la 450 de euro pe un apartament, fara masa, la 3 stele. Pentru Turcia, tarifele pornesc de la 550 de euro. Aici pot urca pana chiar la 3.000 de euro, in functie de niveul calitativ al hotelului, de numarul de stele, de conditiile oferite si de tipul de masa, evident”, spune un  manager al unei agentii de turism din Cluj.

Reduceri semnificative sunt si pentru vacantele in Egipt. Si aici preturile incep de la 400 de euro, pentru hoteluri de 3 stele si pot ajunge pana la peste 1.000 de euro la hoteluri de 4 si 5 stele. “Cazarea se face la hoteluri de 5 stele, cu zboruri dus-intors charter, cu asistenta turistica, la preturi foarte accesibile pe aceasta destinatie”, ne spune un alt director de agentie de turism.

Atentie, insa! Agentiile de turism abia mai au locuri libere, asa ca trebuie sa vanati ofertele daca vreti sa mai prindeti un loc. Agentiile de turism au si oferte speciale, dar acestea sunt de pe o zi pe alta si se consuma rapid. In tara, cei mai multi prefera marea si Delta Dunarii. Ii ajuta si programul Litoralul pentru toti, ajuns anul acesta la cea de-a opta editie.

“Programul are tarife curpinse de la 159 de lei pentru 6 nopti, de persoana, intr-un hotel de o stea, fara mic dejun, pana la 985 de lei pentru 5 nopti, de persoana”, spune Gabriela Peset, consilier de comunicare ANAT.

In voga la final de sezon este si turismul balnear. In luna octombrie se desfasoara programe nationale prin care preturile pentru statiunile balneo-climaterice se reduc considerabil.

Sursa foto: news.gtp.gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.