Clarificari referitoare la mitingul anuntat al angajatilor aeroportului

Consiliul Judetean Cluj atrage atentia ca actuala conducere a Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj manipuleaza si dezinformeaza angajatii structurii, amenintandu-i ca vor fi dati afara, ca isi vor pierde locurile de munca si ca aeroportul se va inchide daca incepand cu data de 17 octombrie nu va mai fi director general David Ciceo.

In calitate de for tutelar, Consiliul Judetean Cluj considera ca e inadmisibila si intolerabila atitudinea Conducerii Executive a Aeroportului Cluj care manipuleaza ordinar populatia si opinia publica pentru simplu fapt ca actuala conducere trebuie sa dea concurs conform prevederilor Ordonantei 109.

Consiliul Judetean Cluj a investit in ultimii 10 ani peste 100 de milioane de euro in acest aeroport, deci inclusiv locurile de munca create acolo se datoreaza acestor investitii consistente, cu atat mai mult cu cat Consiliul Judetean doreste dezvoltarea pe mai departe a Aeroportului Cluj-Napoca si nicidecum inchiderea sau blocarea acestuia.

Conducerea Aeroportului se face responsabila de aceasta manipulare si de scoaterea oamenilor in strada impotriva forului care a creat locurile de munca la aeroport prin investitii extrem de consistente.

Tocmai de aceea, aducerea in strada, cu forta si amenintari, a angajatilor, nu va fi tolerata.

In cazul in care aceste lucruri continua iar conducerea Aeroportului Cluj va instiga in continuare oamenii, Presedintele Consiliului Judetean Cluj urmeaza sa convoace de indata o sedinta de consiliu pentru revocarea directorului general interimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *