Concert aniversar la Cluj-Napoca al corului barbatesc din orasul infratit Köln

Municipiul Cluj-Napoca, in parteneriat cu primaria din orasul infratit Köln, Germania, va organiza in data de 17 octombrie 2018, ora 19.00,  un spectacol de gala care va fi oferit publicului clujean, in mod gratuit, de catre Corul barbatesc al orasului Köln, la Sala Auditorium Maximum din cadrul Colegiului Academic al  Universitatii ”Babes-Bolyai”.

Corul barbatesc al orasului infratit Köln, Germania, va oferi acest concert cu ocazia aniversarii a 175 de ani de la infiintare si a dorit, in mod expres, sa marcheze acesta aniversare in municipiul nostru, cu care orasul este german este infratit din 1976, in anul Centenar al Romaniei.

Spectacolul va fi acompaniat de orchestra Operei Maghiare Cluj, condusa de dirijorul Bernhard Steiner. De  asemenea in cadrul spectacolului vor evolua solistii Stefan von Korch, tenor si  Lorena Puican, soprana. Lucrarile interpretate fiind atat de muzica clasica, cat si de inspiratie folclorica si muzica ”kolsh” – specifica regiunii Köln-ului.

Intrarea la spectacol este libera.

O delegatie oficiala a orasului infratit Köln va fi de asemenea prezenta la acest eveniment. Ea va fi condusa de domnul Ralf Heinnen, unul dintre cei patru primari ai orasului Köln.

Detalii despre programul evenimentului pot fi gasite pe pagina de Facebook a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *