Cristina Balan a castigat „Vocea Romaniei“

Cristina Balan a fost desemnata „Vocea Romaniei”, in cadrul marii finale a show-ului, difuzata vineri seara in direct la Pro TV, ea castigand si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice.

Vineri, incepand cu ora 20.30, cel de-al cincilea sezon al show-ului „Vocea Romaniei”, de la Pro TV, si-a desemnat castigatoarea – Cristina Balan. Aceasta este cel de-al cincilea artist care castiga show-ul „Vocea Romaniei”, dupa Stefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chitu si Tiberiu Albu.

In marea finala s-au luptat Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, si Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent in finala. In urma voturilor telespectatorilor, Cristina Balan a fost castigatoarea trofeului „Vocea Romaniei” si a marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro. Pe locul al doilea in finala „Vocea Romaniei” s-a situat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea – Tobi Ibitoye, iar pe pozitia a patra – Michel Kotcha.

In cadrul marii finale a show-ului „Vocea Romaniei”, care a durat circa patru ore, Cristina Balan a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Cristina Balan a interpretat singura melodia „This Is My Life”, a cantaretei Shirley Bassey. Totodata, Cristina Balan a cantat impreuna cu antrenorul ei melodia „Vama Veche”, iar Tudor Chirila a surprins publicul si telespectatorii in momentul in care si-a dat jos tricoul si a ramas la bustul gol. De asemenea, Cristina Balan a cantat alaturi de Corul Regal, dirijat de Eduard Dinu, melodia „The Show Must Go On”, a trupei Queen.

Dupa anuntarea rezultatului competitiei, cantareata a izbucnit in lacrimi, fiind imbratisata de sotul sau si de antrenorul ei, Tudor Chirila, pe scena show-ului „Vocea Romaniei”.

Finala „Vocea Romaniei” a fost presarata cu numeroase momente artistice, iar gazda show-ului a fost Pavel Bartos. Telespectatorii au avut parte si de doua surprize, care au fost aduse pe scena competitiei de trupa rock Vita de Vie si de fostul castigator al emisiunii „Vocea Romaniei” Tiberiu Albu si de colegii lui din formatia Fameless.

Totodata, chiar daca Loredana nu a avut un concurent in finala, echipa antrenoarei a fost reprezentata de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care au cantat impreuna cu ea.

Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a studiat muzica inca din clasele primare. Mult mai tarziu a ajuns studenta la Conservator, dar a renuntat dupa doi ani la acesta din cauza ca se plictisise de prea multa teorie, conform Pro TV. In 1998, Cristina Balan a participat la un casting pentru a intra in trupa Impact, iar mai tarziu a infiintat trupa ABCD.

De un an si zece luni, Cristina Balan, in varsta de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David si Matei Nikolas. In aceasta perioada, Cristina Balan si-a dedicat timpul cresterii celor doi baietei, dar spune ca nu poate sa renunte la pasiunea sa pentru muzica. Acesta este motivul pentru care a decis sa participe la „Vocea Romaniei”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *