Cursuri de limba japoneza, chitara si engleza oferite gratuit varstnicilor clujeni

Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a demarat o noua serie de activitati educative si creative, sub forma de cursuri, destinate membrilor Centrului de Zi pentru Varstnici nr. 1 din Cluj-Napoca.

La solicitarea beneficiarilor, biblioteca a demarat anul acesta, in cadrul programului „Implica-te si daruieste. Fii voluntar!”, o serie de cursuri de limba engleza, „SuperSeniori speaking english”, pe grupe de incepatori si avansati.

In prezent, la sediul Centrului de Zi pentru Varstnici, situat pe strada Șt. O. Iosif, nr. 1-3, Biblioteca Judeteana organizeaza in fiecare zi de marti a saptamanii, cursuri de limba engleza, japoneza si chitara, acestea fiind sustinute de catre doua voluntare, absolvente ale Universitatii ,,Babes Bolyai” din Cluj-Napoca.

„E o initiativa mai mult decat laudabila intrucat le ofera acestor seniori ai comunitatii sansa sa isi petreaca timpul in mod util si placut, invatand, totodata, lucruri noi. Le multumim voluntarilor care au decis sa se implice si sa daruiasca o parte din timpul si din energia lor”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Dana-Maria Curea, absolventa a Facultatii de Facultatii de Litere, specializare Studii Literare Romanesti, desfasoara, incepand cu ora 09.00, cursurile „SuperSeniori speaking english”, avand o grupa la nivelul incepatori si una la nivelul intermediar. Fiecare grupa are, la capacitatea ei maxima, 10 cursanti.

Absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Engleza – Japoneza, Paula Corciu  preda, timp de trei ore consecutive, incepand cu ora 10.00, cursul de limba engleza, chitara si cursul de japoneza. Grupa de engleza numara sapte participanti, iar cele de japoneza, respectiv chitara, maxim trei.

Cursurile se desfasoara folosind materiale didactice pregatite de voluntarele bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *