Feleacu Winter Games in weekend la Cluj

Prima editie a jocurilor va avea loc sambata, 14 ianuarie, pe partia Feleacu de langa Cluj-Napoca, main eventul fiind concursul pentru sanii din carton. Se premiaza cea mai rapida si, desigur, cea mai creativa sanie de carton. Pe parcursul zilei de sambata snow park-ul va fi rezervat pentru concursul de freestyle, dar atat partia de incepatori, partia mare si fun park-ul vor functiona conform programului normal.

Alex One, Le Minion, Vlad Bretan si Massive Fluo vor intretine atmosfera toata ziua cu muzica si party pe partie la Feleacu, pana seara tarziu. Programul va incepe de la ora 10:00 pentru concursul de Freestyle, respectiv ora 12:00 pentru cursa de sanii din carton.

Participantii vor trebui sa construiasca de la zero sanii din carton si materiale usoare si moi. Creatile lor vor fi personalizate astfel incat sa se asemene unei masini, rachete, bile, unui rechin sau avion. E un concurs pe echipe si de creatie de tip cursa, unde toti participantii vor avea ocazia sa isi etaleze operele inainte de start.

Materiale pentru sanie: carton, banda adeziva, lipici, sfoara, saci de gunoi, culori, pungi cu bule de aer, burete. Casca de protectie va fi obligatorie. Snow Fest, primul partener ce si-a exprimat deja sprijinul, va pune la bataie doua excursii la Snow Fest 2017 la concursul de Freestyle Ski & Snowboard, categoria adulti.

Program cursa sanii din carton (sambata):

11:00-12:00 Prezentare, inscrieri, ridicare numar participant; 12:00-14:00 Concurs.

Concurs Freestyle: Ski Freestyle Seniori (+18 ani), Snowboard Freestyle Seniori (+18 ani), Ski Freestyle Juniori (-18 ani), Snowboard Freestyle Juniori (-18 ani), Best Trick, Best Chick.

Program concurs Freestyle:

Vineri, 16:00-21:00 Inscrieri si antrenamente; Sambata, 10:00 Sedinta tehnica, orele 10:30–17:30 Concurs Slopestyle, orele 18:00–19:00 Best Trick.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *