FRF a sistat vanzarea de bilete la meciul cu Muntenegru

Diletantismul lui Boc loveste puternic. FRF anunta pe site-ul oficial ca a sistat vanzarea de bilete pentru partida Romania – Muntenegru, de pe 4 septembrie, din preliminariile CM 2018, in urma inspectiei UEFA de la Cluj Arena si ca procesul de vanzare nu va fi reluat pana in momentul in care forul continental nu va comunica concluziile Federatiei Romane de Fotbal.

„In urma inspectiei UEFA inceputa ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, avand ca subiect conditiile de disputare ale partidei Romania-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost intocmit un raport de specialitate si trimis catre forul continental.

Pana la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federatiei Romane de Fotbal, am decis sistarea temporara a procesului de vanzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achizitionat deja bilete pentru acest meci, precum si toti ceilalti suporteri ai echipei nationale, vor primi, de indata ce vor fi comunicate, informatii cu privire la concluziile UEFA si optiunile derivate din acestea prin care vor putea sustine “tricolorii” in drumul spre Mondial”, se arata intr-un comunicat publicat de FRF.

Foarte probabil, federalii se asteapta la un raport negativ al UEFA, tinand cont ca gazonul nu se prezinta in cele mai bune conditii si iau foarte serios in calcul schimbarea locului de disputare a partidei.

Iarba de pe Cluj Arena a fost distrusa ca urmare a organizarii pe stadion a festivalului Untold, la inceputul lunii august (foto sus). Intre timp, situatia gazonului s-a imbunatatit (foto jos), dar inca exista zone unde iarba lipseste sau este extrem de rara si nu exista nici o garantie ca se va reface suficient pentru un meci international oficial.

Sistarea vanzarii biletelor indica intentiile FRF de a muta meciul pe National Arena. Daca acest lucru se va intampla, Federatia va trebuit sa returneze banii pentru cele peste 20.000 de bilete vandute pana acum, iar decizia de acum vine pentru a limita pierderile.

2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *