Inca un dezastru pentru Halep

Infrangere categorica suferita de Simona Halep la Madrid, in sferturile turneului ei preferat! Favorita principala a cedat cu 4-6, 3-6 meciul cu Karolina Pliskova, una dintre cele mai in forma jucatoare din circuitul WTA!

Simona Halep (Romania, 1 WTA) a pierdut joi fara drept de apel in fata Karolinei Pliskova (Cehia, 6 WTA), scor 4-6, 3-6 in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Campioana ultimelor doua editii ale turneului patronat de Ion Tiriac se recunoaste invinsa de o sportiva redutabila, pe care nu a putut, pur si simplu, sa o contracareze. A fost primul esec inregistrat de Halep in capitala Spaniei, dupa 15 victorii consecutive, si al doilea pe care Pliskova i-l administreaza in opt intalniri directe.

Halep a jucat mai modest decat a facut-o in precedentele trei tururi, dar asta si din cauza adversarei, care nu a lasat-o sa construiasca. Karolina a rupt ritmul si a pus-o in dificultate pe constanteanca distribuind multe mingi explozive in terenul ei. Pliskova a fost necrutatoare cu forehand-ul, in timp ce Halep nu si-a putut calibra loviturile. Pe cale de consecinta, romanca a gresit nefortat si a lasat tavalugul din Cehia sa vina peste ea. Darren Cahill, chemat in doua randuri pe teren, nu si-a putut ajuta eleva, iar eliminarea a survenit dupa o ora si 10 minute.

Halep pastreaza locul de numarul unu mondial inca o saptamana, profitand de eliminarea lui Wozniacki, insa are multe puncte de aparat si la turneul urmator si este probabila eliberarea fotoliului de lider, in conditiile unor astfel de evolutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *