Liceeni Erasmus+ in vizia la Primaria Cluj

Politicile educationale si modelul de dezvoltare al Clujului a fost prezentat liceenilor europeni. Ei se afla in vizita la Cluj-Napoca in cadrul unui program Erasmus+.

Primarul Emil Boc a avut ocazia de a primi ieri vizita unui grup de elevi din Italia si Spania, dar si Romania – Cluj-Napoca, implicati intr-un proiect comun in domeniul educatiei prin programul european Erasmus+.

In acest context, primarul a subliniat faptul ca avem cea mai proeuropeana generatie de tineri din istorie.

Tinerii trebuie sa constientizeze faptul ca ceea ce avem astazi aici, in Europa, nu este pentru totdeauna. Viitorul lor se leaga strans de valorile europene, pe care impreuna trebuie sa le protejam, intr-o Uniune Europeana a democratiei, unitatii si prosperitatii.

De asemenea, am prezentat tinerilor viziunea de dezvoltare a orasului nostru si oportunitatile pe care Clujul le ofera. Elevii si studentii care invata aici ofera un avantaj competitiv major comunitatii clujene, reprezentand componenta de „Talente” din cei 4T prin care putem defini Clujul international – „Talents, Technology, Tolerance, Trust” – a declarat Emil Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *