Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107F limita cu judetul Alba – Luncani (DN15)

Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona, precum si participantii la trafic, in legatura cu faptul ca lucrarile de reabilitare si modernizare derulate pe drumul judetean DJ 107F, respectiv pe tronsonul acestuia cuprins intre limita cu judetul Alba şi localitatea Luncani, au intrat acum intr-o noua faza de lucrari.

Astfel, pe un sector de drum in lungime de 3,260 kilometri, pe directia limita cu judetul Alba – Luncani, au fost deja executate lucrari de construire constand in aşternere de strat de piatra sparta si turnarea primului strat de asfalt, cel de binder. De asemenea, s-au executat şi lucrari de asternere a celui de-al doilea strat de asfalt, cel de uzura, pe o lungime de 2,56 kilometri pe un sens de mers şi pe o lungime de 1,86 kilometri pe celalalt sens de mers.

Modernizarea acestui sector are o importanta aparte intrucat drumul in cauza reprezinta o legatura rapida si facila intre zona Turda – Campia Turzii, unde face jonctiunea cu drumul national DN15 si judetul Alba, pe directia Ocna Mures. Odata cu reabilitarea acestui drum se creeaza numeroase oportunitati de dezvoltare economico-sociala a intregii zone de sud-est a judetului”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

In prealabil, au fost executate casete pe toata lungimea drumului in vederea largirii fundatiei acestuia la 6 metri.

Lucrarile de modernizare şi reabilitare vizeaza un sector de drum in lungime de peste 4,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 9+860 pana la kilometrul 14+370 si se pot executa numai in conditii meteorologice favorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *