Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in vederea  asigurarii unei circulatii rutiere in conditii de siguranta, au fost executate lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene pe care s-a finalizat asfaltarea.

Importanta marcajelor rutiere e data de faptul ca acestea contribuie semnificativ la cresterea gradului de siguranta in trafic. Tocmai de aceea, am considerat lucrarile la drumurile judetene ca fiind finalizate doar in momentul in care s-au realizat si aceste marcaje, ca o ultima etapa, imperios necesara“, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Astfel, pe drumul judetean DJ 107S Gura Rasca – Maguri Racatau s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de peste 11 kilometri si treceri de pietoni pe raza localitatii Maguri Racatau.

Totodata, pe drumul judetean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Grosilor au fost executate lucrari de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum in lungime de 12,770 kilometri.

In ceea ce priveste drumul judetean 108C Garbau – Aghires Fabrici – Aghires – Leghin, pe acesta s-au executat lucrari de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localitatilor Aghires Fabrici si Aghires au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu in ultimul rand, s-au executat lucrari de marcaje axiale, pe sectoare de drum, in lungime totala de aproximativ 10 kilometri, pe drumul judetean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Campie si, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localitatii Cojocna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *