Lucrari de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in urma finalizarii asfaltarii unor tronsoane si din dorinta de a se asigura o circulatie rutiera in conditii de deplina siguranta, pe mai multe drumuri judetene s-au executat sau urmeaza sa se execute lucrari de marcaje rutiere.

,,Importanta marcajelor rutiere e data de faptul ca acestea contribuie semnificativ la cresterea gradului de siguranta in trafic. Tocmai de aceea, am considerat lucrarile la drumurile judetene ca fiind finalizate doar in momentul in care s-au realizat si aceste marcaje, ca o ultima etapa, imperios necesara”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Astfel, pe drumul judetean DJ 108C Garbau – Aghires – Leghia s-au executat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de peste 22,45 kilometri incepand de la kilometrul 5+600 si pana la kilometrul 28+050. Totodata, au fost marcate inclusiv trecerile de pietoni de pe raza localitatilor tranzitate de acest drum judetean.

De asemenea, pe drumul judetean DJ 107R Faget – Salicea – Ciurila au fost executate lucrari de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum in lungime de 13,05 kilometri, de la pozitia kilometrica 8+300 pana la pozitia kilometrica 21+350. Totodata, in aceasta faza se marcheaza trecerile de pietoni in localitati.

In perioada imediat urmatoare, dar numai in conditii meteorologice favorabile desfasurarii acestui tip de lucrari, va continua executia de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judetene incepand cu drumul judetean DJ 103G Gheorgheni (Centura ocolitoare) – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *