Lucrarile de asfaltare de pe drumul judetean 109A, tronsonul Vultureni – Chinteni, au fost terminate

Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare a tronsonului Vultureni – Soimeni – Babutiu – Deusu – Chinteni situat pe drumul judetean 109A.

Finalizarea acestei asfaltari genereaza numeroase beneficii pentru participantii la trafic si pentru locuitorii din zona, cu atat mai mult cu cat acest drum ce asigura accesul la municipiul resedinta de judet si la zona metropolitana este tranzitat zilnic de un numar semnificativ de masini”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Lucrarile au vizat un sector de drum in lungime de aproximativ 17,5 kilometri, de la kilometrul 10+200, respectiv intrarea in localitatea Chinteni, pana la kilometrul 27+625 din Vultureni, la intersectia cu drumul judetean DJ 109.

In vederea verificarii conformitatii lucrarilor, respectiv a grosimii si consistentei stratului de asfalt, au fost preluate carote de catre un laborator specializat.

Totodata, pentru completa finalizare a lucrarilor urmeaza a fi executate si operatiuni de completare a acostamentelor, realizarea de santuri de pamant si inlocuirea podetelor la unele drumuri laterale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *