Nou esec: si Austria a invins Romania

Intr-un meci din etapa a 4-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Natiunilor, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, Austria a invins Romania, scor 1-0 (0-0). Singurul gol al meciului fiind marcat de Alessandro Schopf, in repriza a doua. Echipa noastra s-a prezentat la intalnirea cu Austria dupa doua esecuri dureroase la rand. Acum a ajuns la trei si numaram in continuare.

Oaspetii au fost aproape de deschiderea scorului in min. 13. Schlager a tras pe langa poarta, la capatul unui contraatac, dupa o minge pierduta de Alibec. Austria a avut bara in min. 21, cand Lainer a centrat, iar Gregoritsch a luat la tinta transversala.

Tatarusanu (46) a retinut sutul lui Baumgartlinger de la 15 metri. Apoi Baumgartner (48) a sutat milimetric pe langa poarta, iar Burca (50) a respins salvator din fata lui Gregoritsch.

Schlager (63) a trimis cu capul putin pe langa poarta. Baumgartner (65) a sutat in bara, la centrarea lui Lainer, mingea fiind respinsa de Tatarusanu.

In min. 75, portarul lui AC Milan nu a mai putut face nimic la sutul lui Schoepf. Acesta a fost servit bine de Baumgartner, dupa o centrare a lui Alaba. Romania nu a creat nimic important pana la final, iar Austria a invins cu usurinta.

Romania: Tatarusanu – Balasa, Burca, Tosca, Bancu – Maxim, Marin, Stanciu – Deac, Alibec, Mitrita. Selectioner: Mirel Radoi.

Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Schopf, Ilsanker, Bumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, X. Schlager. Selectioner: Franco Foda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *