Presedintele CJ denunta o campanie de denigrare

Intr-un comunicat transmis azi, domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj, arata ca atitudinea iresponsabila a unor directori de regii/societati aflate in subordinea Consiliului Judetean, de a comanda articole de atac denigratoare, platite din bani publici, la adresa Consiliului Judetean si a presedintelui Consiliului Judetean, intra in sfera ilegalitatii si nu va ramane fara consecinte.

Bugetele pentru publicitate aprobate prin votul consilierilor judeteni pentru aceste subordonate s-au facut, spre exemplu in cazul Aeroportului, pentru a-l mediatiza (chiar daca este singurul din judet!) si nu pentru a mediatiza companiile aeriene sau zborurile acestora. Banii respectivi nu au fost aprobati pentru ca directorii acestor institutii subordonate sa comande articole denigratoare impotriva Consiliului Judetean care, de fapt, a aprobat acesti bani, ceea ce a dus, implicit, la reducerea profitului ce altfel trebuia varsat la bugetul judetului.

Comportamentul acestor directori care isi permit sa isi cumpere imagine si sa comande articole denigratoare la adresa institutiilor tutelare care finanteaza aceste regii/societati si in subordinea carora legal se afla este nepermis, inadmisibil si ilegal.

Cei care au confiscat aceste institutii se comporta asemeni unor afaceristi pe bani personali, realizand pe bani publici adevarate executii impotriva celor care nu accepta vointa lor.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a luat act de aceasta campanie denigratoare facuta pe bani publici si va actiona in consecinta, in virtutea legilor acestei tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *