Romgaz trebuie sa-si scada emisiile de metan

Romgaz angajeaza consultanti care s-o invete cum sa reduca emisiile de metan.Obligatia ii revine conform unor directive emise la Uniunea Europeana. Astfel, Romgaz a postat un anunt in acest sens, in SICAP. Metanul reprezinta cheia afacerii Romgaz, care este producator de gaz metan si una dintre cele mai mari companii detinute de statul român.

Servicii de consultanta pentru alinierea la cerintele reglementarilor UE cu privire la reducerea emisiilor de metan in sectorul energetic”. Aceasta este descrierea achizitiei care se urmareste.

Se doreste dezvoltarea si implementarea unui plan strategic si operational pentru gestionarea emisiilor de metan. Stabilirea parametrilor unui sistem de monitorizare, detectare, eliminare si raportare eficient si conform cu cerintele legislative europene privind reducerea emisiilor de metan si ale parteneriatului OGMP 2.0. Dezvoltarea competentelor interne ale Structurii specializate/Echipei de proiect responsabile pentru Reducerea Emisiilor de Metan (REM) din cadrul S.N.G.N. Romgaz S.A., in gestionarea si raportarea emisiilor de metan”, se mai arata in anunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *