Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi, o piatra de hotar in existenta sa

Scoala Royal School in Transilvania sarbatoreste, dupa aceasta saptamana, inscrierea a peste 100 de elevi pentru prima data de cand a fost infiintata in anul 2015.

Scoala a fost deschisa oficial de catre Alteta Sa Regala, printul Radu. Ea este destinata elevilor care doresc sa aiba parte de o educatie in stil britanic prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transilvania este membru COBIS (Consiliului Scolilor Internationale Britanice). Este acreditata atat de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial si liceal, cat si inregistrat in Registrul Scolilor Internationale din Romania de ARACIP. Scoala ofera educatie preuniversitara pentru varste cuprinse intre 4 si 18 ani.

Aceasta este o piatra de hotar importanta pentru Royal School in Transilvania si suntem incantati ca atat de multi parinti ne-au incredintat educatia copiilor lor”, a declarat Brendan Clarke-Smith, directorul scolii. „Desi liceul l-am deschis oficial abia anul trecut scolar, pentru a continua si fructifica munca excelenta a echipei noastre de la ciclul primar, suntem incantati sa oferim elevilor sansa de a studia pentru calificarile lor Cambridge IGCSE si AS/A Level”.

Presedintele Fundatiei School For Europe si presedintele Consiliului Guvernatorilor al Royal School in Transilvania, doamna Erika Hristea, a adaugat: „Aceasta cifra reprezinta reputatia crescanda a scolii in cadrul comunitatii noastre si subliniaza, de asemenea, valoarea oferita prin dimensiunea mica a claselor, cadre didactice dedicate si a educatiei diferentiate oferite, concentrandu-ne pe nevoile reale ale fiecarui elev. Sistemul educational britanic si calificarile Cambridge pe care le oferim sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea si justetea lor si suntem incantati sa putem oferi acest standard in mod exclusiv in regiune. Suntem hotarati sa continuam dezvoltarea sanatoasa a scolii, pastrand in acelasi timp atmosfera apropiata si foarte prietenoasa, fericita pe care o simtim cu totii cand pasim in acest mediu, ajutand elevii sa se bucure de timpul lor aici”.

Se pot face inca inscrieri

Royal School in Transilvania are inca locuri disponibile pentru acest an scolar pentru elevi cu varstele intre 4-7 si 11-18 ani. Scoala poate fi contactata prin modalitatile afisate pe site-ul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *