Scoala de primavara social-democrata de la Maguri Racatau

Considerand ca viitorul se naste din educatie, iar TSD Cluj sprijina si incurajeaza dezvoltarea acestei valori, juniorii social democrati din judet au organizat in perioada 23-25 martie 2018, in localitatea clujeana Maguri-Racatau, Scoala Politica de Primavara, eveniment la care au participat tineri social-democrati din Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Baisoara, Valea Ierii, precum si din alte localitati.

La Scoala de Primavara au fost invitati doi cunoscatori ai mediului politic, un jurnalist cu state vechi in presa clujeana si un politolog.  De asemenea, i-am avut ca invitati speciali pe colegii nostri, deputatul Horia Nasra, senatorul Vasile Ilea si fostul presedinte executiv al TSD Cluj, Alin Danci. Pe langa seminarul prezentat de invitati, am avut deosebita placere sa asistam la prezentarea platformei „SD1893”, o platforma care isi doreste sa ofere educatia de stanga”, a declarat dl. Vladimir Dan, presedintele TSD Cluj.

Aerul curat de munte si peisajul pitoresc s-au imbinat perfect cu seminarul si socializarea care a intrunit peste 70 de tineri social democrati din judetul Cluj si a legat stranse prietenii intre acestia si invitati”, a mai completat Marco Pop, secretarul general al Tineretului Social Democrat Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *