Judetul Cluj prezentat turistilor germani chiar la ei

Centrul National de Informare si Promovare Turistica Cluj, din cadrul Consiliul Judetean, continua sa prezinte judetul turistilor internationali potentiali. Astfel, in perioada 6-10 martie 2019, va fi prezent Targul International de Turism. ITB Berlin este cel mai important eveniment de profil din lume.

Pe parcursul celor 5 zile dedicate acestui eveniment, reprezentantii CNIPT Cluj vor oferi informatii si sfaturi cu privire la cele mai atractive si reprezentative obiective si zone turistice din judetul Cluj, evenimente de talie internationala, activitati de recreere sau posibilitati de cazare si agroturism. In acelasi timp, se va urmari si la aceasta editie stabilirea de noi contacte si oportunitati de promovare a judetului Cluj, in vederea valorificarii si dezvoltarii polivalente a Clujului ca destinatie turistica precum si al introducerii acestuia in cadrul unor circuite si oferte personalizate.

ITB Berlin este un eveniment de mare anvergura organizat anual in capitala Germaniei, axat pe reliefarea celor mai frumoase si interesante destinatii turistice. Acest targ de turism prezinta o gama complexa de produse si servicii elaborate de catre diversi actori principali din domeniul turismului, precum agentii turistice, platforme de marketing turistic, hotelieri, institutii specializate de educatie si formare profesionala in domeniul serviciilor ospitaliere, asociatii si organizatii de turism, tehnologie de calatorie sau sisteme de rezervare.

ITB Berlin 2019 se va desfasura in perioada 6 – 10 martie, in cadrul centrului expozitional Messe Berlin, zilele de miercuri, joi si vineri fiind destinate specialistilor, iar zilele de sambata si duminica turistilor din publicul general. In anul 2018, un numar de 10.000 de companii si organizatii din 186 de tari au fost prezente la aceasta manifestare, promovand servicii, produse si destinatii pentru un numar de 170.000 de vizitatori, incluzand 110.000 de delegati de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *