Sora surorilor Kardashian, cea mai tanara miliardara

La numai 21 de ani, Kylie Jenner a fost declarata cea mai tanara miliardara din lume ajunsa prin forte proprii, conform clasamentului din acest an intocmit de Forbes. Topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume ramane neschimbat la varf, dar aduce marea noutate: Kylie Jenner, care, la 21 de ani, a intrat in top. Ea l-a depasit pe Mark Zuckerberg la tinerete in momentul primului miliard de dolari. Jenner a ajuns la primul miliard cu doi ani mai devreme decat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Kylie Jenner in tinuta aniversara de la petrecerea pentru implinirea a 21 de ani, varsta care i-a adus intrarea in topul Forbes.

Particularitatea lui Kylie se refera la faptul ca ea este cea mai tanara persoana care si-a facut singura averea. In clasamentul oamenilor bogati se afla insa multi mostenitori si mostenitoare sub aceasta varsta.

Cum si-a facut Kylie banii

Kylie Jenner si-a obtinut averea din comercializarea de produse cosmetice. Firma sa de cosmetice a avut incasari de 360 de milioane de dolari numai in decursul anului 2018.

Ea a intrat in top cu o avere estimata la 1 miliard de dolari. Cu aceasta, se claseaza in top in jurul pozitiei 2.000. Averea a obtinut-o cu compania de produse cosmetice Kylie Cosmetics, infiintata in 2015, care lucreaza cu preturi mici si vinde online.

Kylie este un produs al social media. Fiecare dintre postarile sale de pe Instagram valoareaza aproximativ 1 milion de dolari, spun specialistii. Postarile lui Jenner includ fotografii de familie si selfie-uri in oglinda, in plus fata de noile anunturi despre produsele sau promotiile pentru produse cosmetice. Jenner are 128 milioane de adepti pe Instagram si multi altii pe Twitter, Facebook si Snapchat.

O familie complicata

Kylie Jenner s-a nascut in 1997 in Los Angeles, California. Ea este fiica lui Bruce Jenner, campion olimpic la decatlon (actualmente, Caitlyn Jenner, dupa schimbarea in acte a sexului, vedeta media) si a lui Kris Jenner (alaturi de care  este in fotografie), personalitate TV. Are o sora mai mare, Kendall, din aceeasi parinti. Mama sa, Kris Jenner, are inca trei fiice cu avocatul Robert Kardashian: Kourtney, Kim, Khloé (celebrele Kardashians), precum si un fiu Robert. Ea are si trei frati mai mari din partea tatalui sau Bruce (Caitlyn) Jenner: Burt, Brandon si Brody Jenner, alaturi de o alta sora vitrega, Casey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *