Un roman beat i-a terorizat pe enoriasii unei biserici din Italia

Clipe de groaza pentru credinciosii italieni la slujba de Boboteaza dintr-o biserica catolica din Italia. Un roman de 41 de ani a fost arestat in comuna Alba Adriatica, dupa ce s-a imbatat, a intrat in biserica in timpul slujbei si a tipat “Allahu Akbar”. Speriati, oamenii au crezut ca este vorba despre un atac terorist si au alertat politia.

Romanul a intrat in biserca si a strigat “Allahu Akbar!” (Allah este cel mai mare, in limba araba). El nu avea nici o ocupatie si traia ca boschetar in comuna in care a facut pe teroristul.

La slujba din biserica Santa Eufemia din comuna Alba Adriatica se aflau in jur de 50 de enoriasi, care s-au speriat teribil, crezand ca urmeaza un atac terorist. Preotul parohiei, care il cunostea pe romanul mitoman si stia ca traieste pe strazile comunei italiene, i-a calmat pe oameni, scrie rivieraoggi.it.

Intre timp, alertati de unul dintre oamenii prezenti la slujba, carabinierii au sosit si l-au arestat pe barbat. Ei au constatat ca acesta era beat si ca intreg incidentul a fost o farsa de prost gust. Imbecilul roman a fost transportat la un spital din Italia, unde va fi supus unui consult psihiatric.

Expresia “Allahu Akbar” a fost de mai multe ori folosita de extremistii islamisti. A fost utilizata inaintea sau in timpul atacurilor teroriste comise in Europa sau in alte parti ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *