Vizita la Primarie a ambasadorului britanic

Indiferent de rezultatul “procesului Brexit”, Clujul vrea aproape de britanici. Acesta este mesajul trimis de primar ambasadorului britanic. Astfel, Primaria municipiului Cluj-Napoca va intensifica relatiile de colaborare la nivel economic, cultural si academic cu Marea Britanie. Chiar daca ei au ales sa nu mai participe la Uniune Europeana.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat pe Facebook: “Apreciem si sustinem activitatea derulata de catre British Council in Cluj-Napoca si vom extinde relatiile de parteneriat cu orase din Anglia pe calea procedurilor de infratire sau de colaborare in proiecte comune.

Acesta este mesajul de baza pe care l-am transmis azi Excelentei Sale dl Andrew James Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania, in cadrul primei sale vizite oficiale la Primaria municipiului Cluj-Napoca.”

Pe durata intalnirii, E.S. Dl Andrew James Noble a fost insotit de domnul Goran Mandic – Head of Policy in cadrul ambasadei si sfatuitor al ambasadorului britanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *