Workshop tematic la USAMV Cluj-Napoca

Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca organizeaza in data de 21 noiembrie 2017, orele 16.00 – 20.00, un workshop cu tema “Aplicatii ale ion-cromatografiei în analiza produselor alimentare si în cercetarea de mediu”.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Applications of selected analytical methods in food quality control and environmental research”, proiect care are ca parteneri USAMV Cluj Napoca si Institutul de Inginerie a Mediului  Zabrze – Academia de Stiinte a Poloniei.

Organizatorii – prof. dr. Edward Muntean si assoc. prof. Rajmund Michalski – ii invita pe toti cei interesati – studenti,  masteranzi, doctoranzi, cercetatori, cadre didactice – sa participe la prezentarea celor mai recente realizari in domeniul ion-cromatografiei, precum si a unor aplicatii de perspectiva a acestei tehnici in domenii de interes pentru specialisti, precum si la dezbaterea unor teme care vizeaza in principal controlul calitatii produselor alimentare si cercetarea de mediu.

Evenimentul stiintific se va desfasura in Amfiteatrul “Regina Maria” – Institutul de Stiintele Vietii “Regele Mihai I al României”, situat in Cluj-Napoca, str. Calea Manastur nr. 3-5, iar programul poate fi consultat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *