Bogdan Mara a demisionat de la CFR Cluj

Bogdan Mara a dezvaluit ca a vorbit deja cu patronul Nelutu Varga si i-a explicat de ce a luat decizia de a parasi clubul din Gruia. El spune ca decizia este una “personala”.

CFR Cluj va pierde un om important din conducere. Bogdan Mara (42 de ani) a renuntat la functia de director sportiv si a facut anuntul plecarii in direct la Digi Sport.

Am renuntat la functia pe care o aveam la CFR Cluj. Au fost niste ani extraordinari petrecuti la Cluj. Dar distanta de la Cluj la Bucuresti, unde am familia si copiii, ma afecteaza pe zi ce trece. In ultima perioada m-am gandit foarte bine si am luat decizia de a ma retrage la Bucuresti, de a fi aproape de familia care are nevoie de mine.

A fost pandemia, am stat mai mult acasa, apoi mi-a fost greu sa plec. Am sperat sa terminam campionatul asa cum s-a terminat, adica sa-l castigam. La CFR Cluj s-a format un grup frumos, de cand a venit Nelutu Varga, pentru care am un mare respect. Am creat o echipa frumoasa, cu Petrescu, cu Marian Copilu, cu Bilasco si toti ceilalti din club”, a declarat Bogdan Mara.

Fostul international a adaugat ca patronul l-a rugat sa ramana, in orice conditii, dar ca hotararea sa a fost definitiva. Totodata, Bogdan Mara a afirmat ca e posibil sa se apuce din nou de impresariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *