Angajatii Zipper au participat la reimpaduriri in Dezmir si Cheia

Angajatii Zipper, companie specializata in optimizarea si consolidarea fluxurilor de date si documente prin intermediul solutiilor si serviciilor de automatizare, s-a implicat activ in organizarea si gestionarea unui alt tip de proiect, ce vizeaza solutionarea provocarilor de mediu.

Actiunea a vizat plantarea de copaci in doua locatii: santierul de impadurire „Balabanul” de la Cheia, judetul Prahova si la Dezmir, judetul Cluj, alaturi de Asociatia “Crestem Romania Impreuna”, in cadrul celui mai amplu proiect de reimpadurire cu participarea unor voluntari.

Aceasta actiune ne-a ajutat sa realizam faptul ca impreuna putem face lucruri care conteaza si ca implicarea noastra poate contribui la rezolvarea unor probleme ale comunitatii”, a spus Doru Vijiianu, Director General al Zipper Romania.

Proiectul celor de la Zipper s-a desfasurat sub motto-ul „Intregul reprezinta mai mult decat suma partilor sale”. Membrii echipei din Bucuresti s-au indreptat spre Cheia iar cei din Cluj Napoca catre Dezmir pentru a se implica in actiunea de impadurire a zonelor defrisate dar si a celor de santier forestier. La actiune au participat atat angajatii Zipper Romania, cat si familiile acestora.

La Cheia a fost consolidata o portiune de 0,3 ha care fusese defrisata in scopul regenerarii ecosistemului. Voluntarii Zipper au reusit sa faca posibila plantarea a peste 600 de puieti, brazi, molizi si fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmarit continuarea impaduririi unei zone de deal cu frasini si carpeni.

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociatiei „Crestem Romania Impreuna”, Ocolului Silvic Maneciu si tuturor partenerilor care au contribuit la organizarea acestei actiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *