Aquapark în Someşeni, un proiect de 20 de milioane de euro

Aflate în paragină de ani buni de zile, băile situate în cartierul Someşeni vor fi în sfârşit reabilitate. Primarul Clujului a anunţat că cel mai târziu în primăvara anului viitor vor fi demarate lucrările de reabilitare a Băilor Someşeni, acolo unde va fi construit şi un mare parc acvatic. Primarul Emil Boc a spus că a avut o discuţie recentă cu investitorul în acest sens, iar cel mai optimist scenariu pentru demararea acestor  lucrări este chiar toamna din acest an.

“Am avut o discuţie cu un investitor, pentru că tot ce este acum la Băile Someşeni e proprietatea unor privaţi, iar acum el se află în procedura de primire a creditului pentru a face investiţia de 20 de milioane de euro în două etape. În toamnă va primi acest credit, iar investiţia o va demara fie în toamnă, fie în primăvara anului viitor. Noi suntem pregătiţi să modernizăm drumul până acolo, am alocat deja banii, iar acum aşteptăm demararea lucrărilor”, a declarat primarul Emil Boc la radio Napoca FM.

Proiectul de reabilitare a Băilor Someşeni va fi creditat de o bancă din Ungaria, iar primăria va contribui cu 350.000 de euro pentru modernizarea infrastructurii până ce ajunge la viitorul complex acvatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *