Bursa locurilor de munca pentru Industria Ospitalitatii

Sectorul HoReCa, una dintre cele mai dinamice industrii, dar si printre cele mai afectate de pandemie, resimte acum un deficit acut de forta de munca. In prezent, acest domeniu este pregatit sa depaseasca provocarile generate de pandemie. Eforturile angajatorilor se traduc prin incercarea de a atrage si de a pastra angajatii pe o piata a muncii tot mai competitiva precum si de a transforma industria intr-o zona atractiva de lucru, pentru cei care doresc sa activeze in industria ospitalitatii.

Asumandu-si cautarea de solutii in vederea compensarii deficitului de personal, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj, la solicitarea Organizatiei Patronale HORECA Cluj-Napoca, organizeaza “Bursa locurilor de munca pentru Industria Ospitalitatii”.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 martie, la Casino Centrul de Cultura Urbana din Parcul Central ”Simion Barnutiu”, intre orele 09:00 – 13:00.

Peste 20 de reprezentanti ai celor mai mari angajatori din industria ospitalitatii clujene, membri ai Organizatiei Patronale HORECA Cluj-Napoca, vor fi prezenti cu oferte de locuri de munca dintre cele mai variate: manager locatie, bucatar, ajutor bucatar, aspatar sef, ospatar, ajutor de ospatar, barman, ajutor barman, chelner, cofetar, patiser, receptioner, camerista, agent vanzari, vanzator magazin, spalator vase, personal necalificat.

Aceste oferte se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, viitorilor absolventi, somerilor, dar si celor care doresc sa-si schimbe locul de munca sau sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *