Caravana Produs de Cluj a fost in Bucovina

Caravana Produs de Cluj a participat la sfarsitul saptamanii trecute, in calitate de invitat special, la Targul de toamna Produs in Bucovina desfasurat la Suceava. Zeci de mii de iubitori de produse alimentare traditionale si de obiecte de artizanat au vizitat standurile clujenilor si au achizitionat produsele oferite de acestia.

Participarea clujeana la Suceava, la un eveniment cu specific traditional, intr-o zona in care traditiile sunt la ele acasa, a fost un succes evident, atat din punct de vedere al numarului mare de vizitatori ai targului, cat si prin prisma vanzarilor. Faptul ca am fost prezenti la acest eveniment si ca produsele noastre au fost apreciate dovedeste inca o data ca romanii apreciaza calitatea, autenticitatea si ca incep sa prefere preparatele traditionale romanesti si obiectele lucrate manual. Aprecierile venite din partea bucovinenilor nu pot decat sa ne bucure avand in vedere ca aceasta zona este recunoscuta pentru calitatea si varietatea produselor alimentare traditionale si a celor de artizanat”, apreciaza Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

La targul din Suceava au participat 17 producatori si artizani clujeni care au prezentat sucevenilor branzeturi de oaie, preparate din carne, dulceturi, produse de patiserie, uleiuri presate la rece, ciocolata de casa si turta dulce, costume populare, bijuterii lucrate de mana, lavanda si articole pe baza de lavanda, cojoace si haine din piele.

Evenimentul de la Suceava a fost organizat de Asociatiile Produs de Cluj si Produs in Bucovina, in colaborare cu Consiliile Judetene Cluj si Suceava, in parteneriat cu Centrul National de Informare Turistica Suceava, Asociatia pentru Turism Bucovina si Iulius Mall Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *