Drumul spre partia de schi din Feleacu, complet asfaltat

Consiliul Judetean Cluj anunta cam finalizate lucrarile de asfaltare a drumului judetean 103T. Este vorba de drumul care leaga DN1/E81 spre partia de schi din Feleacu. In prezent ele au fost finalizate, iar la momentul de fata se deruleaza lucrarile de realizare a acostamentelor.

Fiind un drum cu valente mixte, chiar daca nu deosebit de lung, care deserveste atat locuitorii din estul comunei cat si turistii, ne-am dorit sa-l finalizam intr-un timp cat mai scurt, fara a face insa rabat de la parametrii calitativi impusi de Consiliul Judetean in caietul de sarcini si asumati prin contract de constructor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Sectorul asfaltat are o lungime de aproximativ 2,5 kilometri. Mai exact este vorba despre bucata dintre pozitiile kilometrice 0+000 si 2+450. Ea reprezinta, practic, lungimea totala a drumului judetean DJ 103T. Dupa aducerea la profil a acostamentelor si completare lor cu material specific, constructorul va trece la executarea marcajelor rutiere.

De asemenea, odata cu finalizarea lucrarilor de asfaltare vor fi prelevate mai multe carote, probele fiind analizate ulterior intr-un laborator de specialitate in scopul verificarii calitatii stratului de asfalt, respectiv a grosimii si consistentei acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *