Kim Kardashian atacata si jefuita in Paris

Kim Kardashian a fost amenintata cu pistolul in apartamentul ei de hotel din Paris, luni dimineata, in jurul orei 3 a.m. Surse din politie au confirmat ca a fost vorba de un jaf armat, cinci atacatori parasind resedinta cu bijuterii in valoare aproximativa de 10 milioane de euro.

Atacatorii au fost cinci barbati inarmati, mascati si imbracati in uniforme de politisti, care au intrat in resedinta privata ocupata de Kim Kardashian la Paris, un fost hotel amenajat acum ca o locuinta de lux. Kim se gasea in Paris cu ocazia Fashion Week. Doar doi dintre ei au patruns in apartament. Ancheta a fost incredintata brigazii de combatere a banditismului din cadrul politiei judiciare pariziene.

Persoanele imbracate in politisti care au atacat-o pe Kim, l-au imobilizat pe bodyguard-ul vedetei si i-au furat lui Kardashian bijuterii in valoarea de cateva milioane de euro, dupa ce au legat-o si amenintat-o cu pistolul. Paznicul cladirii a fost incatusat de catre atacatori, nu inainte de a fi obligat sa deschida usa de acces catre apartamentul ocupat de Kardashian.

Un reprezentant al lui Kim a facut la cateva ore o declaratie publica: „Kim Kardashian a fost amenintata cu un pistol in camera sa de hotel din Paris in aceasta seara de catre doua persoana mascate care erau imbracate ca agenti ai politiei. Ea e destul de agitata dar fizic OK”.

Sotul ei, cantaretul american Kanye West, si-a intrerupt concertul de la Meadows Festival din New York pentru „o urgenta in familie”, dupa incidentul in urma caruia Kim nu a fost ranita, dar s-a speriat teribil, relateaza The Guardian, vedeta crezand ca va fi si violata.

Cei doi s-au intors luni seara acasa la New York, iar escorta pe care au avut-o a fost impresionanta. Papparazzii au fotografiat foarte multi agenti de paza care ii insoteau pe strazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *