Lucrari de intretinere pe un sector de drum inspre munte

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic si a locuitorilor din zona faptul ca pe drumul judetean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Savadisla – Sacel – Baisoara – Iara – Buru – limita cu judetul Alba se afla in plina desfasurare lucrari de intretinere curenta si reparatii in vederea imbunatatirii conditiilor de circulatie.

„Fiind vorba de un sector de drum montan, care strabate una dintre cele mai pitorești zone ale judetului Cluj, am vorbit cu cei doi constructori pentru urgentarea lucrarilor de reparatii astfel incat venirea iernii sa gaseasca acest drum complet reabilitat și pregatit pentru venirea turiștilor și a tuturor celor care il strabat”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Astfel, pe sectorul de drum Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Savadisla – Sacel, mai precis pe portiunea cuprinsa intre km 0+000 si 6+600, au fost executate si finalizate lucrari de frezare si plombari cu asfalt, in vreme ce pe portiunea cuprinsa intre km 12+000 si 21+000 lucrarile se afla in plina derulare. In perioada imediat urmatoare, acelasi tip de lucrari de intretinere se vor executa și pe tronsonul cuprins intre km 21+000 si 42+000, respectiv intre localitatea Sacel si limita cu judetul Alba.

Reamintim in acest context faptul ca, in ceea ce priveste acest drum judetean, in lungime totala de 42 de km, Consiliul Judetean Cluj va derula ample lucrari de investitii in baza programului de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene, momentan proiectul aflandu-se in faza de obtinere a autorizatiei de construire.

Consiliul Judetean Cluj va continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii judetene de transport atata timp cat conditiile meteo vor permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *