Persoana identificata de politistii locali dupa ce a incendiat deseuri

In data de 11.01.2018, politistii locali de la Serviciul Control Protectia Mediului s-au autosesizat cu privire la existenta unui incendiu pe un drum adiacent B-dului Muncii. Au fost efectuate verificari si s-a constatat imprejurarea ca au fost incendiate componente din plastic de la contoarele de gaz, cauciucuri si alte tipuri de deseuri.

In urma indiciilor gasite la fata locului si a verificarilor suplimentare efectuate in zilele care au urmat, a fost identificat domnul C.I.D., persoana care se face responsabila pentru depozitarea deseurilor si producerea incendiului.

Persoana vinovata a fost sanctionata contraventional in conformitate cu prevederile din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului, fiindu-i aplicata o amenda in valoare de 6.000 lei.

Totodata, in urma masurilor dispuse, deseurile respective au fost ridicate, iar zona a fost salubrizata pe cheltuiala persoanei responsabile pentru contraventia in cauza.

Politia Locala reaminteste, pe aceasta cale, cetatenilor faptul ca depozitarea si incendierea deseurilor sunt interzise, iar astfel de fapte atrag sanctiuni in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *