Peste 30 de sporturi la Sports Festival 2019

Peste 30 de sporturi vor putea fi incercate gratuit la Sports Festival 2019, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca. Catalina Ponor, ambasador al evenimentului, se va afla la Cluj cu aceasta ocazie.

Sports Festival aduce publicului primul show de super enduro organizat in mijlocului orasului. Sambata, 15 iunie 2019, amatorii de senzatii tari vor putea sa urmareasca rideri profesionisti intr-o cursa pe un circuit special amenajat langa BT Arena. Dani Otil, cunoscut pentru pasiunea lui pentru motorsport, se va numara printre concurentii acestei competitii.

Un alt show de neratat este StrongMan Romania vs. Ungaria, o competitie a celor mai puternici sportivi care se vor intrece in demonstratii de forta. Campionii de powerlifting vor trage de sfoara camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 de kilograme si pietre uriase de peste 100 de kilograme.

Pentru cei care apreciaza sporturile cu traditie, festivalul a pregatit un show de echitatie spectaculos care va avea loc inainte de meciul demo de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini. Doritorii vor putea sa se initieze in acest sport nobil inca din prima zi a festivalului. Instructorii de la Salina Equines le vor arata care este pozitia corecta in sa, cum se controleaza calul si care sunt principalele comenzi.

Cea de-a doua editie Sports Festival are loc in perioada 13-16 iunie 2019, in Cluj-Napoca, iar publicul poate participa sau urmari peste 30 de sporturi.

Ce spun organizatorii

In total, peste 30 de sporturi vor putea fi incercate gratuit la Sports Festival 2019 precum: beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training si rugby. Ne dorim sa ajutam la alfabetizarea sportiva a copiilor si a adultilor deopotriva si sa crestem apetitul oamenilor pentru sport si un stil de viata sanatos. Valorile Sports Festival sunt sustinute de ambasadorii nostri. Suntem onorati sa o avem printre ei pe Catalina Ponor, tripla campioana olimpica. Ea va da startul probelor Cross 5 km si 10 km, competitie de alergare oragnizata in 16 iunie”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *