Un nou mall la Cluj

Vorbind despre un viitor mall luna trecuta, intr-un interviu la Realitatea FM, Emil Boc declara ca vrea sa faca un Shopping City similar celui de la Parndorf, Austria. Acesta din urma este un outlet unde se gasesc produse de calitate la preturi mai mici. Clujul poate deveni un obiectiv pentru locuitorii din Transilvania in materie de shopping prin implementarea acestui concept al preturilor mici.

„Primaria va pune la dispozitie terenul, nu vorbim de locatie, pentru a nu incuraja specula imobiliara. Avem insa mai multe variante si exista deja interes din partea unor investitori”, a mai declarat primarul Clujului.

Se pare ca, in Floresti, ferma de pui „Amareto” care detine hale pe strada Eroilor a fost vanduta de familia Cobarzan unui grup financiar care doreste sa ridice un mall in locul acesteia. Primarul comunei Floresti, Horia Sulea, a declarat ca nu stia nimic despre aceasta initiativa si a aflat printr-un e-mail din partea investitorului care l-a anuntat ca a avut discutii cu arhitectul sef din Floresti, Alexandru Ladariu si cu patronul fermei de pui, Nicolae Cobarzan in vederea construirii unui mall de genul celui de la Parndorf. Suprafata in cauza ar fi de circa 4 hectare.

In vecinatatea fermei, exista un bloc lasat in paragina de 6 ani, care a fost cumparat anul trecut de dezvoltatorul imobiliar Vasile Salanta, prieten al familiei Cobarzan.

Ce este Parndorf?

Outlet-ul de langa Viena este locul in care marile brand-uri isi aduc colectiile din sezoanele trecute ramase nevandute si le aplica reduceri substantiale, care depasesc 50%. Sfarsitul de sezon este preferat de cumparatori, fiind perioada cu cele mai mari reduceri.

Parndorf inseamna mai mult de 140 de magazine, cu brand-uri precum Armani, Adidas, Gucci, Fossil, Michael Kors, Nike, Diesel, Karl Lagerfeld, Airfield, Tommy Hilfiger, Cadenza, Burberry, Ecco, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Lacoste, Salomon, Samsonite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *