Zucchero a facut mare concert la Cluj

Aflat pentru prima data in Cluj-Napoca, Zucchero – italianul ale carui albume s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare in lumea intreaga, a incantat, sambata, miile de persoane prezente in Sala Polivalenta cu ritmuri de pop rock si blues.

Putin peste ora 20:00, Zucchero si-a facut aparitia pe scena Salii Polivalente, alaturi de band-ul sau format din artisti italieni si americani cu care artistul are colaborari inca de la inceputul carierei. Plin de energie, buna dispozitie si cu nelipsita palarie, Zucchero a ridicat publicul in picioare inca de la prima melodie – Black Cat.

Dupa cum declara intr-un interviu, Zucchero „iubeste muzica”, iar acest lucru se vede si se simte pe scena. Cu siguranta, cei prezenti la eveniment au simtit acest lucru deoarece Zucchero pe langa calitatile vocale pe care le are, este si un bun „entertainer”. „Sa va vad dansand!” – de atat au avut nevoie cei prezenti la spectacol pentru a se ridica in picioare de pe scaune, a canta si a dansa alaturi de artistul italian pe cunoscuta melodie „Baila Morena”.

Melodiile de pe noul album – „Partigiano reggiano”, „Voci” , „Ti voglio sposare”, „Ten More Days” dar si binecunoscutele melodii „Il volo” , „Wonderful Life” sau „Quantanamera” au incantat miile de persoane prezente la concert. Artistul a dansat si a dialogat cu publicul pe toata durata concertului,indemnandu-si spectatorii sa se bucure de muzica lui si strigand de mai multe ori „Cluj”, „Haide Cluj”.

Cam pe la jumatatea concertului, artistul a luat o pauza scurta, lasandu-si publicul in acompaniamentul talentatilor artisti din band si revenind parca cu si mai multa energie, probabil venita si din partea publicului care-l aplauda si aclama. Chiar daca majoritatea persoanelor prezente la eveniment erau de peste 30 de ani, Zucchero nu a dus lipsa nici de public tanar care sa cante si sa danseze pe ritmuri de blues. „Nu credeam ca poate sa fie atat de frumos la concertul acesta” soptea o tanara prietenei sale.

Un alt moment emotionant la care publicul s-a ridicat, din nou, in picioare a fost piesa „Miserere”, piesa lansata in anul 1992 in duet cu Luciano Pavarotti, timp in care pe cele doua ecrane de la Polivalenta rula si videoclipul melodiei.

Concertul lui Zucchero de la Sala Polivalenta s-a incheiat aproape de ora 23:00, dupa aproximativ trei ore de muzica buna si energie pozitiva. Bineinteles ca ultimele trei melodii din concert nu puteau fi altceva decat un bis in aplauzele publicului. Cunoscutul hit „Senza una donna” a fost cel care a incheiat concertul lui Zucchero de la Cluj-Napoca impreuna cu miile de aplauze si fete zambitoare care au „dat viata” Salii Polivalente.

Artistul italian va sustine un concert si luni, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti. Concertele de la Cluj si Bucuresti fac parte din turneul de promovare al noului sau album „Black Cat”, turneu care a cuprins 40 de concerte in cele mai cunoscute orase din Europa. Artistul a adunat peste un jumatate de million de participanti la concertele din acest turneu, majoritatea din ele fiind sold-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *